Besd Engineering

Keuringsbedrijf voor arbeidsmiddelen in de breedste zin des woords.
Besd Engineering
Besd Engineering
Morgen is het Hemelvaartsdag, normaal is Vriezenveen dan massaal te vinden op Randrock, het gezelligste festival van Twente, maar door het coronavirus kan dat helaas niet doorgaan. Wij kunnen niet naar Randrock, dus komt Randrock naar ons! Ook Besd Engineering doet mee aan de BBQ-actie. Mooi geregeld bij Randrock (en Slagerij Aalderink), wij gaan er lekker van genieten morgen en met de meegeleverde air-horn maakt Besd om 19:00 zeker lawaai!
Besd Engineering
Besd Engineering
De drijvendebok Alice was weer toe aan de jaarlijkse keuring, onder begeleiding van bokkeschipper Jan hebben we alles weer onderzocht en getest.
Met behulp van een manbak in een Spieringskraan, was alles goed inspecteerbaar. Op naar weer veilige operaties om schepen op de kant te zetten voor recycling. Ondanks veel "oud ijzer" is het bij Hoeben metalen een mooie locatie.
Besd Engineering
Besd Engineering
Corona oplossing #Hardeman heeft graag zo weinig mogelijk contact tussen de mensen onderling. Maar keuringen kunnen we niet uitstellen. Oplossing, keuren op zaterdag op locatie; geen mensen op de bouw, geen transport en geen menselijk contact. Maar alleen op een bouwplaats kan natuurlijk niet, dus mijn zoon Sam mee als controleur en beveiliger.

Problemen zijn er om te worden opgelost.
Besd Engineering
Besd Engineering
Ondanks de virus perikelen, deze week toch nog wat keurwerk kunnen doen.
Wel met respect voor de RIVM regels. En met juiste afspraken is het te doen. Het voelt soms wel asosiaal, dat je mensen niet kunt begroeten met normaal handen schudden, maar het zei zo.. hopen dat het gauw weer normaal wordt in ons landje. Goed weekend in huis allemaal.
Besd Engineering
Besd Engineering
Gisteren lesdag 1 verzorgen voor VA-keur keurmeester Grootmaterieel.
Besd Engineering
Besd Engineering
Afgelopen weken weer verschillende interessante machines gekeurd.👍

VOOR EEN GEDEGEN ADVIES, BEOORDELING EN EXPERTISE