Keurmeester opleidingen

Keurmeester binnen uw organisatie: Intern opleiden of extern inhuren? Waarom u een keurmeester binnen uw eigen bedrijf wilt hebben!

Natuurlijk kunt u een keurmeester van BESD Engineering inhuren voor het periodiek keuren van hijs- en hefmaterieel, machines of gereedschappen. Soms is het wenselijk om iemand uit de eigen organisatie hiervoor op te leiden of aan te nemen. 

Een keurmeester binnen uw eigen bedrijf hoeft alleen maar bevoegd te zijn keuringen uit te voeren die voor uw bedrijfsvoering relevant zijn. Hier bieden wij een maatwerkopleiding voor aan.

Wilt u zelf keurmeester worden om zelfstandig keuringen uit te mogen voeren? Ook dan is BESD Engineering de juiste partij om u een gedegen opleiding te bieden. 

Keurmeester grootmaterieel/VA-Keur

BESD Engineering verzorgt voor de VA-keur de opleiding keurmeester grootmaterieel. Deze 3-daagse opleiding kunt u volgen als uw onderneming aangesloten is bij de VA-keur. Na deze 3 dagen is uw keurmeester op de hoogte van alle relevante regelgeving en ins & outs met betrekking tot het keuren van grootmaterieel. Mocht u meer informatie willen over deze opleiding, dan kunt u contact met BESD Engineering opnemen.

Keurmeester
hoogwerkers

Mocht u overwegen om zelfstandig hoogwerkers te gaan keuren onder eigen keurmerk, dan is BESD Engineering met 30 jaar keuringservaring de aangewezen partner om dit voor u te verzorgen. De opleiding is afhankelijk van uw eigen ervaring en de kennis op het gebied van wetgeving. De content van uw opleiding zal aangepast worden naar uw kennis en kunde. Mocht u meer informatie willen over deze opleiding, dan kunt u contact met BESD Engineering opnemen.

Een keurmeester binnen uw bedrijf heeft vele voordelen, besd leidt vakmensen op!