Veilig werken met machines

Er is een groot verschil tussen ergens mee mogen en ergens mee kunnen werken. Bij besturing van machines is het belangrijk om er goed mee overweg te kunnen, dat voorkomt ongelukken in de praktijk! 

Zowel op het bedrijf als op locatie zijn er verschillende invloeden die de veiligheid in gevaar brengen. Daarom biedt BESD Engineering training aan om een specifieke machine en situatie te trainen. Hierdoor sluiten theorie en praktijk beter op elkaar aan en wordt de werkomgeving veiliger.

Veilig hijsen

BESD Engineering verzorgt de cursus ‘veilig hijsen’ toegespitst op uw activiteiten. Het betreft geen basiscursus veilig hijsen, maar de inhoud wordt aangepast aan uw wensen. Veilig hijsen voor werknemers in een normale omgeving. De cursus wordt getoetst met een theorie- en praktijkexamen. Mocht u meer informatie willen over deze opleiding, dan kunt u contact met BESD Engineering opnemen.

Hoogwerker bediening

BESD Engineering verzorgt de cursus ‘Hoogwerker bediening’ toegespitst op uw activiteiten. Het betreft geen basiscursus voor het bedienen van een hoogwerker, maar de inhoud wordt aangepast aan uw wensen. Hoogwerker bediening voor werknemers in een normale omgeving. De cursus wordt getoetst met een theorie- en praktijkexamen. Mocht u meer informatie willen over deze opleiding, dan kunt u contact met BESD Engineering opnemen.

Autolaadkraan bediening

BESD Engineering verzorgt de cursus ‘Autolaadkraan bediening’ toegespitst op uw activiteiten. Het betreft geen basiscursus voor het bedienen van een autolaadkraan, maar de inhoud wordt aangepast aan uw wensen. Autolaadkraan bediening voor werknemers in een normale omgeving. De cursus wordt getoetst met een theorie- en praktijkexamen. Mocht u meer informatie willen over deze opleiding, dan kunt u contact met BESD Engineering opnemen. (Geen TCVT-opleiding!)

Heftruck bediening

BESD Engineering verzorgt de cursus ‘Heftruck bediening’ toegespitst op uw activiteiten. Het betreft geen basiscursus voor het bedienen van een heftruck, maar de inhoud wordt aangepast aan uw wensen. Heftruck bediening voor werknemers in een normale omgeving. De cursus wordt getoetst met een theorie- en praktijkexamen. Mocht u meer informatie willen over deze opleiding, dan kunt u contact met BESD Engineering opnemen. (Niet voor Code 95!)

Voorkom ongevallen: besteed aandacht aan veilig werken met machines. Hoe?