CUrsussen &  opleidingen

Vakmensen leiden vakmensen op!

Als keuringsspecialist en vakdocent vind ik het belangrijk om kennis over te dragen en mensen op te leiden in mijn vakgebied. Goed opgeleide vakmensen zijn productiever en dragen bij aan een veilige werkomgeving.

Verplichte opleiding en bijscholing

In diverse beroepen is het verplicht om bepaalde certificaten of deskundigheids bewijzen te bezitten, bijvoorbeeld een heftruckcertificaat of keuringscertificaat. Zonder certificaat mogen bepaalde werkzaamheden niet uitgevoerd worden en staan er zware boetes op overtredingen.

Ergens mee mógen is een, kúnnen rijden is twee.
Laat uw medewerkers door de specialist van BESD ENGINEERING  opleiden en trainen. Voor een training op maat wordt er gekeken naar de functie, werkzaamheden, arbeidsmiddelen en omgeving binnen uw bedrijf.

Veilig werken met machines

 • Veilig hijsen
  Diverse onderdelen van een hijsinstallatie kunnen onderhevig zijn aan materiaalmoeheid. Technische defecten kunnen desastreuze gevolgen hebben. Lees meer.  
 • Hoogwerker bediening
  Werken met een hoogwerker is meer dan het besturen ervan. Leer rekening houden met omgeving, regelgeving en toepassing van de machine. Lees meer.
 • Autolaadkraan bediening
  Welk gewicht kan een autolaadkraan tillen en wanneer moet u de stempels en de uitschuifbare poten gebruiken? Train uw medewerkers en voorkom ongelukken en boetes. Lees meer.
 • Heftruck bediening
  Men mag niet zonder aantoonbare instructie (certificaat of rijbewijs) rijden op een zijlader, vorkheftruck of reachtruck. Dit certificaat of rijbewijs betekent niet dat iemand goed overweg kan met uw materieel in uw magazijn. BESD ENGINEERING kan een training op maat aanbieden. Bij u op locatie met uw materieel. Lees meer.

Keurmeester opleidingen

 • VA-keur/keurmeester grootmaterieel
  Om grootmaterieel te mogen keuren moet u over de juiste papieren beschikken. Binnen deze functie bent u verantwoordelijk voor het controleren en bewaken van de veiligheid.
  Ik ben bevoegd en opgeleid om anderen op te leiden in het vak van keurmeester grootmaterieel. voor de VA-Keur organisatie  Lees meer.
 • Keurmeester hoogwerkers
  Met de opleiding keurmeester hoogwerker bent u bevoegd om keuringen uit te voeren op grote hoogte. U keurt een hoogwerker op de werking en technische staat van de machine, bijvoorbeeld door het inspecteren van verbindingen, constructie, beveiligingen en hydrauliek. Bij BESD ENGINEERING kunt u opgeleid worden tot vakkundig keurmeester. Lees meer.

Goede opgeleide medewerkers vergroot de veilig: besd leidt vakmensen op!